Míg a COVID-19 minden napjaink részévé vált, az emberek továbbra is nagyon meg vannak ijedve és bizonytalanok abban, hogy miként lehetne legjobban megvédeni magukat és hozzátartozóikat, e halálos vírus tovább terjedésétől. Lakásaink és munkahelyeink takarítása, fertőtlenítése teljesen új jelentést kapott a koronavírus világjárvány korszakában. Az Ilan Kft. alkalmazottai koronavirus szakértők és magasan képzettek szakemberek a fertőtlenítés területén. Több tucat iroda, lakás és  rendőrségi objektumok, gépjárművek fertőtlenítését végeztük és további több millió ember számára segíthetünk a Covid-19 vagy a koronavirus más törzsei által érintett ingatlanok takarításában.

Az Ilan Kft. 2007 óta nyújt professzionális takarítási és fertőtlenítési szolgáltatásokat, betartva a mindenkori előírásokat.

Covid-19: A fertőtlenítési takarítás folyamata

1.lépés – Munkatársaink teljes védőfelszerelésben minden felületet a Nemzeti Népegészségügyi Központnál (korábban ÁNTSZ) regisztrált fertőtlenítőszerrel / tisztítószerrel tisztítanak, hogy eltávolítsák a láthatatlan szennyeződéseket. Ez a folyamat a munkánk legfontosabb része, mert ezek eltávolítása biztosítja, hogy a felületek készen állnak a fertőtlenítőszer alkalmazására. És általában a szakképzetlen cégek ezt hagyják ki.

2.lépés – A fertőtlenítendő felületnek megfelelő technológia kiválasztása, ami lehet, nyirkos le/feltörlés, permetezés, ózongenerátoros fertőtlenítés, stb.

3.lépés – A fertőtlenített területet a fertőtlenítés technológiájától függően 4-24 óra elteltével lehet ismét igénybe venni.

Ózongenerátoros fertőtlenítés már 15.000.- Forinttól !

A fertőzésveszély elkerülése szempontjából kritikus fontosságú a megfelelő, sok tapasztalattal rendelkező cég kiválasztása/megbízása.

Mint a COVID-19 tisztító és fertőtlenítő szakértője, hiszünk abban, hogy képesek vagyunk segíteni otthonának és életének helyreállításában.

Még egy pár adat:

Az új koronavírus-fertőzés tünetei hasonlatosak az influenzáéhoz, láz, köhögés, légzési nehézség. Lappangási ideje 2-12 nap, átlagosan 5-6 nap. A vírus leginkább cseppfertőzéssel terjed. Fertőzött felületek, tárgyak megérintésével a vírus a kézre kerül, majd az arc, száj és orr érintésével bejuthat a szervezetbe.

Felületeken az alábbiak szerint alakul az életképessége szobahőmérsékleten:

  • fém:  48 óra
  • alumínium:  2-8 óra
  • fa:  4 nap
  • papír: 4-5 nap
  • üveg: 4 nap
  • műanyag: 5 nap
  • kerámia: 5 nap
  • teflon: 5 nap

De a legújabb kutatások szerint a hasmenés, a bőrön jelentkező kiütések és a 20-40 éves korosztály körében a stroke is a koronavírus következménye lehet.

+36 70 360 4734

kapcsolat@ilan.hu