Gyűjtögetők utáni takarítás

Üdvözöljük a takarítási és lomtalanítási szolgáltatásunkkal kapcsolatos oldalon! Cégünk, az Ilan Kft. több mint 15 éve foglalkozik az otthonok és irodák takarításával, lomtalanításával és fertőtlenítésével.

Egy gyűjtögetővel való együttélés nem könnyű és az otthonukban vagy irodájukban maradt holmijuk eltávolítása és a helyszín tisztítása különösen kihívást jelenthet. Ezen a területen nagy szakmai tapasztalattal rendelkezünk. Magas szintű szolgáltatást nyújtunk, amelyek segítségével biztosítjuk, hogy ingatlanjuk visszanyerje a tisztaságot és az általános rendet.

Ha szeretné, hogy otthona tiszta és rendezett legyen, de nem tud megbirkózni a rengeteg tárgy és holmi eltakarításával, mi segítünk. Tapasztalt és szakképzett takarítóink hatékonyan és gyorsan eltávolítják a felesleges dolgokat, és alaposan kitakarítják az otthonát.

Az emberi oldal számunkra különösen fontos, ezért minden ügyféllel tiszteletteljesen és empatikusan járunk el. Minden egyes helyszín egyedi és eltérő igényeket támaszt, így mindig egyedi megközelítést alkalmazunk a takarítás és lomtalanítás során.

Képzett szakember csapatunk mindent megtesz annak érdekében, hogy minden ügyfél számára diszkrét szolgáltatást nyújtson. Megértjük, hogy ez egy stresszes időszak lehet minden érintett számára, ezért arra törekszünk, hogy a kezdetektől fogva támogassuk Önt.

Mi segítünk, nincs miért szégyellnie magát !

Ingyenes helyszíni felmérés Budapest területén

Vállalt feladatok:

E

Válogatás

E

Szemétszállítás

E

Használatlan bútorok szállítása

E

Dokumentumok, emlékek, értéktárgyak elkülönítése

E

Biológiailag veszélyes hulladékok szállítása, beleértve az állati/emberi hulladékot is

E

Gyógyszerek és éles vagy hegyes eszközök összegyűjtése/ártalmatlanítása

E

Elektromos készülékek újrahasznosítása

E

Tárgyak adományozása az Ön által választott jótékonysági szervezetnek

E
Háztartási veszélyes hulladékok ártalmatlanítása
E
Takarítás a szemét/lom eltávolítása után személyre szabottan az Ön egyedi igényeihez igazítva
Miért van szüksége egy profi takarító cégre?

Az ilyen területeken különböző veszélyek fordulhatnak elő, amelyek felmérése és kezelése olyan feladat, amelyet a legjobb, ha olyan szakembereknek hagyunk, akik rendelkeznek a megfelelő képzéssel és szakértelemmel, hogy gyorsan és hatékonyan orvosolják az egyes helyzeteket, miközben betartják a biztonsági előírásokat. Sok esetben az ilyen lomtalanítás komoly biztonsági és egészségügyi kockázatokat jelenthet, amelyek akár még kórházi kezelést is igényelhetnek, ha nem gondoskodnak megfelelően a védekezésről.

Néhány kockázat például:

E

Rossz levegőminőség

E

Éles-szúrós tárgyak

E

Penész

E

Mérgező és gyúlékony / tűzveszélyes anyagok

E

Rovar- és rágcsálófertőzöttség

E
Emberi és / vagy állati. ürülék
E

Rothadó élelmiszerekből vagy elhullott állatokból visszamaradt baktériumok

Miért érdemes az Ilan Kft.-t választania?

Az Ilan Kft.-nél nem tekintünk az Ön holmijára szemétként, és minden helyzetben úgy kezelünk, mintha a saját családunké lenne. Megértjük, hogy bizonyos tárgyak megtartása néha indokolt, és érzékenyek vagyunk minden egyes ügyfél igényeire. Büszkék vagyunk arra, hogy nagyon sok elégedett ügyfelünk van, akikkel szorosan együttműködve, az egész folyamat során kommunikálva végül csodát tettünk.

Segítünk a károk helyreállításában és a takarításban, együttérzéssel és tisztelettel.

A nap 24 órájában rendelkezésére állunk:
+36 70 360 4734
kapcsolat@ilan.hu