Ózonos fertőtlenítés

Az ózon az egyik legerősebb oxidáló és fertőtlenítő anyag, amely a vízben, levegőben lévő mikroorganizmusoktól függően 3000-szer hatékonyabb fertőtlenítő hatású, mint a klór.

Ha kapcsolatba kerül bármilyen mikroorganizmussal, baktériumokkal, vírusokkal, penésszel, gombával, szagot okozó molekulákkal, vagy oldott, oxidálható ásványi anyagokkal, akkor egyszerűen megsemmisíti azokat.

Az oxidálási folyamat az ózonnal olyan eredményes, hogy a mikroorganizmusok nem tudnak immunitást felépíteni, úgy, mint ahogyan az a hagyományos vegyszerekkel előfordulhat.

Az ózon felhasználási területe igen széles, az Ilan Service Kft. takarítás kiegészítéseként, vagy önállóan, fertőtlenítésre, szagtalanításra alkalmazza. A cégünk által használt ózongenerátor hordozható méretű, mégis nagyon magas (ipari) koncentrációjú ózon kibocsátásra alkalmas.

Az ózon magas koncentrációban rendkívül mérgező, amennyiben nem a megfelelő mennyiségben és módon használják, ezért az ózongenerátort csak olyan személyek kezelhetik, akik annak a hatásával és üzemeltetésével teljesen tisztában vannak.

Miért jobb, mint a hagyományos, klóros fertőtlenítés?

E

A gáz halmazállapotnak köszönhetően a helyiségek olyan területeire is eljut, ahová a hagyományos fertőtlenítőszer nem.

E

A klórból, illetve származékaiból előállított fertőtlenítőszerekkel történő fertőtlenítés hátránya, hogy a szermaradványok irritatív tulajdonságokkal rendelkeznek.

E

Az ózonnak nincsenek szermaradványai, nincsenek káros vegyi anyagok, bomlása után oxigén keletkezik, így a szervezetre káros anyagok nem maradnak a levegőben.

E

Maximálisan „zöld”, környezetbarát eljárás.

E

Az ózongenerátoros fertőtlenítés megrendelése esetén az eszközt és a kezelőszemélyzetet biztosítjuk.

Segítünk a károk helyreállításában és a takarításban, együttérzéssel és tisztelettel.

A nap 24 órájában rendelkezésére állunk!