Hajléktalanok utáni takarítás

Az Ilan Kft. szolgáltatásai közé tartozik a hajléktalanok utáni takarítás, amely segít eltávolítani a hajléktalanok által hátrahagyott szemetet, bútorokat és egyéb tárgyakat, az utcákról, terek és épületek környékéről. Ezt az általunk nyújtott szolgáltatást több mint 15 éves tapasztalattal, empatikus és diszkrét csapattal végezzük, hogy segítsünk csökkenteni a városi környezetben felmerülő problémákat.

A hajléktalanok utáni takarítás elengedhetetlen, hiszen az általuk hagyott tárgyak, szemét számos egészségügyi problémát okozhatnak, mint például a fertőzések terjedése, a bűz, a rovarok megjelenése és még sok más kellemetlenség. A hajléktalanok utáni takarítás azonban nem csak az egészség megóvása miatt fontos, hanem a környezet tisztántartása miatt is.
Az emberi oldal

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy ügyfeleinkkel együttműködve értesítsük mindazokat, akiknek a megmaradt kis vagyonát, dolgait el kell szállítanunk. A munka megkezdése előtti napon tájékoztatjuk az érintettet a kiürítésről, hogy legyen ideje összekészíteni azokat a dolgokat amikre szüksége van és meg akar tartani, hogy véletlenül se kerüljön elszállításra. Ha a munka közben találunk értéket képviselő vagy emlékkel bíró tárgyakat, akkor azt átadjuk a hatóságoknak, hogy a tulajdonos később visszakaphassa.

Sok hajléktalan ember egy rossz döntés, vagy tragédia, esetleg függőség és egyéb tényezők miatt veszítette el szinte mindenét. Mások azért váltak hajléktalanná, mert elvesztették a munkájukat, vagy mert a szülők, a házastársak vagy más szeretteik elhagyták őket. Munkánk során fokozottan tekintettel kell lennünk az érzéseikre.

Az Ilan Kft. hatékonyan birkózik meg az ilyen helyzetekkel és tisztítja meg, teszi rendbe a hajléktalanok által lakott területeket, ingatlanokat.

Segítünk a károk helyreállításában és a takarításban, együttérzéssel és tisztelettel.

A nap 24 órájában rendelkezésére állunk:
+36 70 360 4734
kapcsolat@ilan.hu