Bűnügyi helyszín takarítás

Cégünk, az Ilan Kft. 15 éve foglalkozik bűnügyi helyszínek takarításával, és széles körű szolgáltatásokat kínálunk az önkormányzatoknak, a rendőrségnek, vállalkozásoknak és magánszemélyeknek. Az alábbiakban található részletes információk a szolgáltatásainkról:
Termékeink és szolgáltatásaink:

Cégünk biológiai veszélyek kezelésére specializálódott szolgáltatást kínál. Ez magában foglalja a vér, a testnedvek, a szennyező anyagok, a penész és a gombák eltávolítását. A biológiai veszélyek kezelése rendkívül fontos, mivel ezek az anyagok egészségre ártalmasak és káros hatással lehetnek az ingatlanokra és azok berendezéseire. Az alábbiakban találhatóak részletes információk a biológiai veszélyek kezelésével kapcsolatos szolgáltatásainkról:

E

Vér és testnedvek eltávolítása:

A vér és a testnedvek jelenléte balesetek, erőszakos bűncselekmények vagy öngyilkosság esetén jelentkezhet. Cégünk tapasztalt szakemberei speciális eszközökkel és vegyszerekkel dolgoznak, hogy eltávolítsák ezeket az anyagokat a területről. Minden szükséges biztonsági intézkedést betartunk a biológiai veszélyek eltávolításakor, hogy a személyzet és a környező lakosság biztonságban legyen.

E

Penész és gomba eltávolítása:

A penész és a gomba az ingatlanokban kialakuló biológiai veszélyek közé tartozik. Ezek a mikroorganizmusok az egészségre ártalmasak lehetnek, és káros hatással vannak a szerkezetekre és a berendezésekre. Cégünk speciális eszközöket és vegyszereket használ a penész és a gomba eltávolítására. A penész és a gomba eltávolítása fontos, mivel ezek a mikroorganizmusok terjedhetnek és további károkat okozhatnak.

E

Egyéb szennyező / fertőző anyagok eltávolítása:

Az ingatlanokban más fertőzésveszélyt is magában hordozó anyagok lehetnek, amelyek egészségügyi kockázatot jelenthetnek. Cégünk tapasztalt munkatársai a legmegfelelőbb módszerekkel és eszközökkel távolítják el ezeket az hulladékokat. Az ingatlanok tisztítása és fertőtlenítése segít megőrizni az ott élők egészségügyi állapotát.

A biológiai veszélyek kezelésekor cégünk nagy hangsúlyt fektet a biztonsági intézkedésekre. A biológiai veszélyek kezelése során szigorú biztonsági protokollokat kell követni, hogy a munkát végzők és a lakók / lakosság biztonságban legyenek. Az alábbiakban találhatóak részletes információk a biztonsági intézkedésekről:

E

Szellőztetés és légtisztítás:

A biológiai veszélyek kezelése során a helyiség szellőztetése és a levegő tisztítása kulcsfontosságú. Cégünk speciális légtisztító berendezéseket használ, amelyek eltávolítják a biológiai szennyező anyagokat és friss levegőt biztosítanak a helyiségben. A helyiség átszellőztetése fontos, hogy a szennyezett levegőt eltávolítsuk és a friss levegő beáramlása megtörténhessen.

E

Hulladékkezelés:

A biológiai veszélyek kezelése során keletkező hulladékot külön kell kezelni és elszállítani. Cégünk megfelelő hulladékkezelési protokollokat követ, és gondoskodik arról, hogy az összes biológiai veszélyt tartalmazó anyagot biztonságosan és megfelelően elszállítsák. Az általunk használt hulladékkezelési folyamatok biztosítják, hogy a biológiai veszélyek ne terjedjenek tovább.
E

Személyi védőeszközök (SZVE):

Cégünk minden munkatársának biztosítja a személyi védőeszközöket (SZVE), hogy megfelelően védekezhessenek a biológiai veszélyek ellen.

Az SZVE-k magukban foglalják az egészségügyi maszkokat, kesztyűket, sapkákat, védőruhákat és cipőket, amelyeket a kezelés során használnak.

Az SZVE-k biztosítják, hogy a személyzet ne érintkezzen közvetlenül a biológiai veszélyekkel.

Segítünk a károk helyreállításában és a takarításban, együttérzéssel és tisztelettel.

A nap 24 órájában rendelkezésére állunk:
+36 70 360 4734
kapcsolat@ilan.hu