Öngyilkosság utáni takarítás

Semmi sem okoz nagyobb traumát, mint egy szerettünk hirtelen és tragikus elvesztése. Ráadásul a tűzoltók, a mentők és a rendőrök távozása után kiderül, hogy ők nem takarítják fel a területet, nem tüntetik el a nyomokat. Ön egyedül marad egy nyomasztó helyzettel. Javasoljuk, hogy az öngyilkosság utáni takarítást egy erre kiképzett és engedéllyel rendelkező céggel végeztesse el. Az öngyilkossági helyszínek nemcsak vizuálisan lehetnek zavaróak, hanem sokszor veszélyesek is. Van néhány olyan betegség, amelyet az emberi vér hordoz, és amely napokig, néha hetekig is képes a testen kívül élni. A hepatitis az egyik legjobb példa erre. Az öngyilkossági helyszín feltakarítása bizonyos elengedhetetlen lépéseket foglal magában, amelyeket el kell végezni annak érdekében, hogy a terület a későbbiekben biztonságos legyen.

Garantáltan az Ön igényei szerint, a területet tisztán és biztonságosan hagyjuk ott, hogy azután oda nyugodtan vissza lehessen térni.

Tudjuk, hogy egy öngyilkosság után a családtagok tanácstalanok, és nem tudják, mit tegyenek. Ne nézzen szembe ezzel a feladattal egyedül. Az Ilan Kft. munkatársai gyorsan segíthetnek Önnek és megkönnyíthetik és levehetik a takarítás terhét a válláról.

Ezeket a helyszíneket mi mindig megfelelően kitakarítjuk, fertőtlenítjük és az összes veszélyes/fertőző anyagot az ilyen jellegűn hulladékról szóló törvénynek megfelelően ártalmatlanítjuk.

Segítünk a károk helyreállításában és a takarításban, együttérzéssel és tisztelettel.

A nap 24 órájában rendelkezésére állunk:
+36 70 360 4734
kapcsolat@ilan.hu