Szennyvíz utáni takarítás

Köszönjük, hogy felkeresett bennünket! Az Ilan Kft. évek óta az extrém takarítás területén tevékenykedik, és szívesen segítünk Önnek szennyvíz kiömlés utáni takarítás, fertőtlenítés és lomtalanítás esetén. Büszkék vagyunk arra, hogy rendkívül gyorsan és precízen dolgozunk, így biztos lehet benne, hogy a munkánk eredményével meg lesz elégedve. Dolgoztunk többek között önkormányzatoknak, a rendőrségnek, magánszemélyeknek és gazdasági társaságoknak is. Sokéves tapasztalattal rendelkezünk az általunk végzett feladatokban. Ha szüksége van szennyvíz kiömlés utáni takarításra, fertőtlenítésre vagy lomtalanításra, akkor ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot. Gyorsan és hatékonyan elvégezzük a feladatot, hogy minél hamarabb visszatérhessen a mindennapi teendőidhez. Bízza ránk, és mi garantáljuk, hogy elégedett lesz a munkánkkal! A szennyvíz számos egészségügyi kockázatot jelent, ezért azt azonnal és hatékonyan kell kezelni. A szennyvízkiömlések nagy kellemetlenségeket és hatalmas fennakadásokat okozhatnak vállalkozásában vagy otthonában. A szennyvíz különféle baktériumokat, vírusokat, gombákat és parazitákat tartalmazhat, amelyek súlyos betegségeket és akár halált is okozhatnak. Az ismeretlen vegyi anyagok, például oldószerek, rákkeltő anyagok és peszticidek (növényvédő szerek) által okozott szennyeződés kockázata hihetetlenül nagy. A zárt térben lévő mérgező, fullasztó és gyúlékony gázok potenciális veszélye szintén veszélyes lehet az otthonára, vállalkozására, és katasztrofális következményekkel járhat a környezetre és a helyi vízellátásra nézve. A kiömlő folyadék gyorsan terjed, ezért a legfontosabb, hogy az anyagokat gyorsan és hatékonyan kezeljék, hogy minimalizálják a károkat és megfékezzék a terjedést. Függetlenül attól, hogy professzionális fertőtlenítő szolgáltatásokat kíván igénybe venni, vagy saját maga próbálja megoldani a takarítást, néhány fontos óvintézkedést meg kell tennie, amint észreveszi a problémát. Azonnal vigye ki a gyermekeket, az időseket és a háziállatokat az ingatlanból és ne engedje be őket az érintett területre, amíg nem áll helyre a biztonságos állapot. A szennyvízben számos kórokozó és szennyező anyag lehet, amelyek különböző betegségeket okozhatnak az emberi szervezetben. Ezek közé tartoznak:
E

Hasmenéses megbetegedések: a szennyvízben előforduló baktériumok, vírusok és paraziták a szervezetbe jutva okozhatnak hasmenést, mely lehet enyhe vagy súlyos.

E

Hepatitis A: a hepatitis A vírus (HAV) a széklettel ürülő szennyvízben is előfordulhat, és szájon keresztül bejutva súlyos májgyulladást okozhat.

E

Kolera: a Vibrio cholerae baktérium a szennyvízben előfordulhat, és hasmenést, hányást és súlyos dehidratációt okozhat.

E

Tífusz: a tífusz a Salmonella typhi baktérium által okozott betegség, amely a szennyvízben is előfordulhat, és lázzal,
hasmenéssel és gyengeséggel járhat.

E

Polio: a poliovírus a szennyvízben is előfordulhat, és szájon keresztül bejutva gyermekbénulást okozhat.

Ezek a betegségek különösen azokat veszélyeztetik, akiknek a szervezetének ellenálló képessége alacsonyabb, például a gyermekek és az idősek, vagy akiknek gyengült immunrendszerük van. A szennyvíz megfelelő kezelése és tisztítása nagyon fontos annak érdekében, hogy megelőzzük ezeknek a betegségeknek a terjedését.

Segítünk a károk helyreállításában és a takarításban, együttérzéssel és tisztelettel.

A nap 24 órájában rendelkezésére állunk:
+36 70 360 4734
kapcsolat@ilan.hu