A hetekre, hónapokra bezárt vendéglátóhelyek, szállodák, edzőtermek, üzletek, irodák ismételt megnyitása komoly fertőzésveszélyt jelenthet. A biztonságos újrakezdéshez vegye igénybe ózonos fertőtlenítő szolgáltatásunkat.

Az ózon felhasználási területe igen széles, az Ilan Kft. takarítás kiegészítéseként, vagy önállóan, fertőtlenítésre, szagtalanításra alkalmazza. A cégünk által használt ózongenerátor hordozható méretű, mégis nagyon magas (ipari) koncentrációjú ózon kibocsátásra alkalmas.

Az ózon magas koncentrációban rendkívül mérgező, amennyiben nem a megfelelő mennyiségben és módon használják, ezért az ózongenerátort csak olyan személyek kezelhetik, akik annak a hatásával és üzemeltetésével teljesen tisztában vannak.

MIÉRT JOBB, MINT A HAGYOMÁNYOS, VEGYSZERES FERTŐTLENÍTÉS?

  • A gázhalmazállapotnak köszönhetően a helyiségek olyan területeire is eljut, ahová a hagyományos fertőtlenítőszer nem.
  • A klórból, illetve származékaiból előállított fertőtlenítőszerekkel történő fertőtlenítés hátránya, hogy a szermaradványok irritatív tulajdonságokkal rendelkeznek.
  • Az ózonnak nincsenek szermaradványai, nincsenek káros vegyi anyagok, bomlása után oxigén keletkezik, így a szervezetre káros anyagok nem maradnak a levegőben.
  • Maximálisan „zöld”, környezetbarát eljárás.
  • Az ózongenerátoros fertőtlenítés megrendelése esetén az eszközt és a kezelőszemélyzetet biztosítjuk.

Áraink:

  időtartamár
50 m² -ig 1 óra 15.000.-Ft
100 m² -ig 2 óra 30.000.-Ft
100 m²  feletthelyszíni felmérés alapján

Az ózonos kezelést szükség esetén természetesen hagyományos fertőtlenítő eljárásokkal is kiegészítjük.

Budapesten a helyszíni felmérés ingyenes !

Kapcsolat:

+36 70 360 4734

kapcsolat@ilan.hu